-
آلبوم هم صدا با اربعین
7,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم در دوردست
20,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم ناسور
13,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم پوئم سمفونیک آب تشنه
20,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
توضیحات
-
آلبوم همصدا با اربعین همانگونه که از نامش پیداست اثری است با حال و هوای آیینیمذهبی. این مجموعه شامل دوازده قطعه باکلام و دوازده قطعه بیکلام است. قطعات باکلام سرودهایی هستند با محوریت موضوع محرم و کربلا و اولیا. چندین گروه سرود از جمله نغمههای افلاکی زاگرس، رهپویان ولایت و دارالقرآن این قطعات را اجرا کردهاند.
-
آلبوم در دوردست اثری است از گروه مشرق. این آلبوم شامل سیزده آهنگ در سبک موسیقی سنتی ایرانی است. در قطعات از سرودههای سهراب سپهری بهره گرفته شده است. آهنگسازی اثر را محمد سلیمانیان انجام داده و خوانندگی بر عهده سیدمحسن حسینی بوده است. همچنین محمد سلیمانیان نوازندگی سنتور، مهدی رنگینکمان نوازندگی تنبک و بامداد ملکی نوازندگی دایره و بندیر را بر عهده داشتهاند.
-
آلبوم «ناسور» اثر موسیقایی بدون کلامی است به آهنگسازی و تنظیم «فرید سعادتمند». این آلبوم شامل موسیقی یک انیمیشن عاشورایی به همین نام است که در قالب بیست و پنج قطعه اجرا و گردآوری شده است. فرید سعاددتمند عنوان میکند «از آنجا که ناسور تم مذهبی دارد و به واقعه کربلا میپردازد، شناخت و اعتقاد به کربلا و امام حسین (ع) در ساخت آن بسیار مهم بود. در ساخت ناسور سعی کردم از آن دسته آلات موسیقی استفاده کنم که بازگوکننده واقعه و منطقه این اتفاق باشند. در حقیقت تم اصلی که در آهنگسازی فیلم انتخاب شده برگرفته از مجالس مذهبی بود.» برای دانلود آلبوم از این صفحه اقدام کنید.
-
آلبوم پوئم سمفونیک آب تشنه اثری است با آهنگسازی محمدرضا علیقلی. این مجموعه شامل شش قطعه در سبک کلاسیکال است که برای محرم و واقعۀ عاشورا ساخته شده. محمدرضا علیقلی دربارۀ اثر خود میگوید: «پوئم سمفونیک گونهای زیبا و موثر در موسیقی کلاسیک است که آهنگساز با بهرهگیری از شعر، روایتی از آغاز تا پایان یک قصه یا درام را به شکل موسیقایی بازآفرینی میکند؛ پوئم سمفونیک آب تشنه روایتی است از لحظات ورود امام و کاروانش به سرزمین نینوا تا لحظات سرخ ظهر عاشورا. برای ساخت این اثر از اشعار و نغمههای کاملا اصیل و همچنین از قدیمیترین شعرها و نواهای عاشورایی بوشهر استفاده کردهام. ارکستراسیون و رنگآمیزی سازها در این اثر نیمنگاهی به موسیقی تعزیهای دارد.»
برگشت به بالا