-
لبوم افسانه روزگار مسعود شعاری و سالار عقیلی
22,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم سخن ساز اثری از: همایون خرم و فضل الله توکل
35,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم این نیز بگذرد حسین پرنیا و فاضل جمشیدی
20,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم عارف شیدا صدیق تعریف
20,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
توضیحات
-
آلبوم افسانه روزگار اثر جدید سالار عقیلی است. سالار عقیلی اخیرا آلبومهای پیدای پنهان و لبریز را منتشر کرده بود. آلبوم حاضر شامل هیجده قطعه است و اشعاری از شاعران کهن و معاصر از جمله سعدی، عطار نیشابوری، خیام، فریدون مشیری و حسین گل گلاب را در بر دارد. در این آلبوم تکنوازی سهتار را مسعود شعاری به عهده داشته است. از دیگر نوازندگان اثر که در قالب گروه «همساز» و به سرپرستی مسعود شعاری در این اثر همکاری داشتهاند میتوان به مسعود حبیبی، هومان رومی، وصال عربزاده و فرزام اعتمادی اشاره کرد. برای مطالعهی تحلیل مفصل این آلبوم به وبسایت نویز مراجعه کنید.
-
«بابک شهرکی» در جایگاه معلمش(همایون خرم) و در کنار یکی از پیشکسوتهای سنتور «فضل الله توکل» قرار گرفته است. ویولن و سنتور از دونوازیهای محبوب دوره گلها به شمار میرود و هنوز هم طرفداران زیادی دارد. در این میان تنبک نوازی زیبای «سعید رودباری» نیز به زیبایی همنوازیها افزوده است. آلبوم «سخن ساز» در دو مایه دشتی و اصفهان اجرا شده است. در این اثر برخلاف دیگر آثار همنوازی نوازندگان گلها، از پیشدرآمد و چهارمضراب خبری نیست؛ در عوض تصنیفهای خاطرهانگیزی از ساختههای خرم و توکل به صورت بیکلام اجرا شدهاند.
-
آلبوم «این نیز بگذرد» اثری است به آهنگسازی «حسین پرنیا». این هنرمند کارهای ماندگاری همچون «گل پونهها» را در کارنامه خود دارد. آواز این اثر توسط «فاضل جمشیدی» خوانده شده است. این خواننده شناخته شده موسیقی سنتی بعد از مدتی نسبتا طولانی به دنیای موسیقی بازگشته است. «این نیز بگذرد» بسیار با احساس خوانده شده، در مایه اصفهان میباشد و نوازندگانی همچون «آرش فرهنگفر»، «صائب کاکاوند»، «بهمن فریادرس»، «میلاد مرادی» و«پژمان پرنیا» در آن حضور داشتهاند.
-
تا رُخت مقید نقاب است
دل چو پیچه ات در پیچ و تاب است
مملکت چو نرگست خراب است
چاره خرابی انقلاب است
هشتاد سال از درگذشت انقلابی میهن پرست، عارف قزوینی می گذرد و صدیق تعریف برای بزرگداشت یاد وی و جنبش مشروطه، آلبوم «عارف شیدا» را با همراهی گروه همنوازان نی داوود منتشر کرده است؛ به یاد آن «بلبل شوریده» که «شِکوه ز آشوب جهان می کند».
«عارف شیدا» 13 آهنگ دارد و در آن از اشعار عارف، حافظ، جواد زهتاب، هوشنگ ابتهاج و علی اکبر شیدا استفاده شده است. آهنگ های آن نیز ساخته عارف، شیدا و رضا محجوبی هستند. این آلبوم در سه دستگاه ماهور، اصفهان و ابوعطا اجرا شده و تعدادی قطعات بی کلام و آواز با تک نوازی نیز در آن دیده می شود.
عارف قزوینی، شاعر مشروطه خواه تنها شاعر نبود، بلکه خواننده و تصنیف ساز هم بود و اولین شخصی است که کنسرت به مفهوم امروزی آن را در ایران برگزار کرد. اشعار انقلابی و سیاسی او خالی از لطف و شور شاعرانه نیستند، حتی وقتی در «مارش خون» با قاطعیت می سراید «خون فقط خضر راه نجات است».
سازبندی آلبوم «عارف شیدا» کاملا ایرانی و سنتی است: تار، کمانچه، سنتور، نی، عود، رباب، تنبک، دف و دایره، صدای صدیق تعریف را همراهی می کنند وقتی از زبان حافظ می خواند «مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو» یا از قول علی اکبر شیدا می سراید «الا ساقیا ز راه وفا به شیدای خود جفا کم نما».
برگشت به بالا