-
آلبوم دلبری (موسیقی متن فیلم) اثری از: فرید سعادتمند
20,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم عارف شیدا صدیق تعریف
20,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم شمس جان عماد توحیدی و داود آزاد
25,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
-
آلبوم سخن ساز اثری از: همایون خرم و فضل الله توکل
35,000 تومان مشاهده و خرید محصول
×
توضیحات
-
فیلم سینمایی دلبری در سال ۱۳۹۴ به کارگردانی جلال دهقانی ساخته شده است. موسیقی متن این اثر توسط فرید سعادتمند ساخته شده است. پیانو نقشی محوری در روایت موسیقایی فیلم دارد و ساز سنتور نیز برای کمک به ایرانیزه کردن فضا به کار گرفته شده است. فضای کلی آلبوم دلبری را میتوان آرامش بخش و غمگین دانست. از فرید سعادتمند پیش از این آلبوم ناسور نیز منتشر شده بود. با دانلود آلبوم دلبری به صورت قانونی از هنر و موسیقی ایران حمایت کنیم.
-
تا رُخت مقید نقاب است
دل چو پیچه ات در پیچ و تاب است
مملکت چو نرگست خراب است
چاره خرابی انقلاب است
هشتاد سال از درگذشت انقلابی میهن پرست، عارف قزوینی می گذرد و صدیق تعریف برای بزرگداشت یاد وی و جنبش مشروطه، آلبوم «عارف شیدا» را با همراهی گروه همنوازان نی داوود منتشر کرده است؛ به یاد آن «بلبل شوریده» که «شِکوه ز آشوب جهان می کند».
«عارف شیدا» 13 آهنگ دارد و در آن از اشعار عارف، حافظ، جواد زهتاب، هوشنگ ابتهاج و علی اکبر شیدا استفاده شده است. آهنگ های آن نیز ساخته عارف، شیدا و رضا محجوبی هستند. این آلبوم در سه دستگاه ماهور، اصفهان و ابوعطا اجرا شده و تعدادی قطعات بی کلام و آواز با تک نوازی نیز در آن دیده می شود.
عارف قزوینی، شاعر مشروطه خواه تنها شاعر نبود، بلکه خواننده و تصنیف ساز هم بود و اولین شخصی است که کنسرت به مفهوم امروزی آن را در ایران برگزار کرد. اشعار انقلابی و سیاسی او خالی از لطف و شور شاعرانه نیستند، حتی وقتی در «مارش خون» با قاطعیت می سراید «خون فقط خضر راه نجات است».
سازبندی آلبوم «عارف شیدا» کاملا ایرانی و سنتی است: تار، کمانچه، سنتور، نی، عود، رباب، تنبک، دف و دایره، صدای صدیق تعریف را همراهی می کنند وقتی از زبان حافظ می خواند «مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو» یا از قول علی اکبر شیدا می سراید «الا ساقیا ز راه وفا به شیدای خود جفا کم نما».
-
آلبوم موسيقي "شمس جان" جديدترين اثر عماد توحيدي منتشر شد. به همت مركز موسيقي حوزه هنري آلبوم موسيقي "شمس جان" بر بنياد حكايت "پادشاه و كنيزك" از دفتر نخست مثنوي معنوي با موسيقي عماد توحیدی، خوانندگي داوود آزاد و شعرخواني عبدالجبار كاكايي منتشرشد. عماد توحيدي در مورد دلیل انتخاب حکایت اول دفتر نخست مثنوي معنوي گفت:" به سنت قدما «اقبال هر اثر به حُسن مطلع آن بستگی دارد» و بیتردید این حکایت از نظر مولانا دارای ویژگیهایی قابل تأمل بوده که بر پیشانی این مجموعه جا گرفته است." آهنگساز این اثر با مطالعه نسخ متعدد مثنوی در نهايت روايت نسخه قونیه را براي اين اثر برگزيد. عماد توحیدي در مورد موسيقي شمس جان به این نکته اشاره كرد كه:"در مسیر ساخت موسیقی نیاز بود که در عین تجلي رها بودن نوای سازها و آواها، بدون معیار مترنوم و در فضاهایی بی در کجا ، همه نغمه ها و افكت ها و آوازها و تصانیف اثر از قبل به دقت طراحی و با پیش آگاهی دقیق به مرحله ضبط برسد. او همچنين در مورد اجراي عبدالجبار کاکایی و داوود آزاد خوانش فهيم و گرم كاكايي را برآمده از سالها مطالعه عميق او در ساحت مثنوي معنوي دانست و در مورد حضور داوود آزاد همنشینی او با فضای معناشناختی شعر مولانا و آشنايي جدي او با موسيقي عرفاني را یادآور شد. صدابرداري پيچيده اين اثر بر عهده آرش صفدری در استودیو تاج بوده و نظارت ضبط قطعات نیز توسط وحید اختری انجام گرفته است.اين آلبوم شامل هشت قطعه آتش، خيال، ادب، لقا، شمس، راز، ندا و وصال است و ناشر آن مرکز موسیقی حوزه هنری است.
-
«بابک شهرکی» در جایگاه معلمش(همایون خرم) و در کنار یکی از پیشکسوتهای سنتور «فضل الله توکل» قرار گرفته است. ویولن و سنتور از دونوازیهای محبوب دوره گلها به شمار میرود و هنوز هم طرفداران زیادی دارد. در این میان تنبک نوازی زیبای «سعید رودباری» نیز به زیبایی همنوازیها افزوده است. آلبوم «سخن ساز» در دو مایه دشتی و اصفهان اجرا شده است. در این اثر برخلاف دیگر آثار همنوازی نوازندگان گلها، از پیشدرآمد و چهارمضراب خبری نیست؛ در عوض تصنیفهای خاطرهانگیزی از ساختههای خرم و توکل به صورت بیکلام اجرا شدهاند.
برگشت به بالا